Om mig

Mit navn er Camilla (1981) og bor sammen med min mand Kasper samt vores 2 drenge og vores dejlige Golden Retriever. Vi købte huset i Gl. Rye i 2006, og her kan vi forhåbentlig snart se en smuk have omkranse det gamle murstenshus fra 1890. Huset har i gammel tid efter sigende været aftægtsbolig for præsten, og er blevet renoveret ad flere omgange – senest har vi fået lavet en tilbygning i respekt for husets oprindelige stil som en naturlig fortsættelse af det eksisterende. Vi ligger placeret tæt på Himmelbjerget cirka midtvejs mellem Silkeborg og Skanderborg, så vi er omgivet af skøn natur mod alle verdenshjørner.

Min blog vil tage udgangspunkt i den store forvandling vores have står overfor, og derfor føre mine læsere med i hele processen fra planlægning og design af haven til udførelse og et forhåbentlig flot slutresultat. Jeg håber, at du der læser med, vil forundres, forfærdes, forelskes, forbavses og meget mere undervejs i processen, og hold dig endelig ikke tilbage for at komme med kommentarer eller gode råd.

Ud over vores base i Gl. Rye har vi også en fantastisk oase i form af vores sommerhus på Djursland, Helgenæs. Den grund og have er et helt kapitel for sig selv, hvilket jeg også nævner lidt om i nogle af mine indlæg.

camves

Grønne fingre med greb om haven