Det lysner

I dag har vejret været nærmest forårsagtigt med masser af lys og høje temperaturer, hvilket også kan ses i haven, hvor mange af forårsløgene allerede nu er begyndt at pible frem. Jeg håber de nu bare får lov til at skyde i vejret, og ikke nødvendigvis bliver tynget af mere sne, selvom det nu også har været et smukt syn. Jeg har i hvert fald ikke kunnet dy mig for at tage nogle billeder af de spor Kong Vinter har drysset over os i februar

Men jeg glæder mig til snart igen at kunne komme i gang med at pusle rundt derude – jeg har virkelig mange ting jeg kan gå i gang med, så skal lige overveje, hvor jeg vil starte…. Så derfor har jeg selvfølgelig lavet mig en lille to-do liste:-)

Bl.a. har jeg fået en stor bunke blomsterfrø hjem, der skal såes i de nye højbede (jeg tror jeg ender med at så dem direkte på voksestedet, da jeg ikke har den allerbedste erfaring med forspiring). Så kan jeg forhåbentlig til sommer plukke mig en skøn buket a’la denne som jeg fik for et par uger siden til min fødselsdag – elsker de mange farver sat sammen

Frøindkøb til forår/sommer 2021

Og inden jeg nu igen begiver mig ud i haven er det jo vigtigt, at udstyret er i orden for sæsonen, og jeg har virkelig fundet de fedeste havebukser købt i England hos Genus Gardenwear. De skønneste havebukser der er beregnet til de mange bevægelser op og ned/buk, liggen på knæerne (der er indbyggede knæpuder) og opbevaring af ting og sager i lommerne (“stiksikre” lommer), samt det mest fantastiske nemlig at man kan bestille bukserne i ekstra benlængde. Det har været en lang søgen efter et par gode havebukser, og på det danske marked har jeg ikke kunnet finde nogen magen til, så nu overvejer jeg kraftigt at købe mere af deres havetøj – der er blot lige den hage ved det, at efter brexit kommer der ekstra moms-afgifter på varerne, så helt billige er de ikke.

De perfekte havebukser fra Genus Gardenwear – copyright from www.genus.gs

Et par nye gummistøvler er det også blevet til, samt en lækker hjemmestrikket uldsweater fra min svigermor, så nu er der ingen undskyldning med vejr og vind for ikke at komme ud i haven – jeg lover mit næste indlæg vil indeholde billeder derudefra

2 tanker om "Det lysner"

  1. Tillykke med de lune temperaturer og havebukserne.
    Her hos os har det ikke været så lunt, men jeg har nu alligevel været i haven, der er nok at se til der ude.
    God arbejdslyst

  2. Man skal ikke gå ned på udstyr. Dine havebukser ser gode ud. Engang mente jeg, at man kunne bruge sit aflagte tøj i haven, men jeg har efterhånden fundet ud af, at det er en dårlig ide, for der stilles helt andre krav til havetøj.
    Jeg har kikket på dine frøposer, du kommer til at kunne lave de flotteste buketter til sommer.

    Hilsen Elna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *