Julerier

Mine indlæg er lidt mere sjældne her om vinteren, da det jo er årstiden, hvor man som haveejer kan holde lidt “fri”. Men derfor kan man heldigvis godt få afløb for sine grønne syslerier, når vi kommer hen til december måned og juletid. For selvfølgelig skal der både laves adventskrans, juledekorationer og sættes hyggeligt julelys op. Alt dette fik jeg styr på i den forgangne weekend, og det kom der denne adventskrans ud af (som er en ny variation i forhold til hvad jeg plejer at lave…)

Adventskransen 2018

Det blev til lidt forskellige juledekorationer, men vil dog kun vise en enkelt af dem her, som var i det hvide look

Og alle resterne af det grønne blev lagt på min antikke kælk der står i drivhuset med lidt lanterner og kogler dertil – så mangler vi bare sneen:-)

Det sidste billede jeg vil ligge på (og som måske bliver det sidste her i 2018, hvorefter jeg vender stærkt tilbage til foråret) bliver af vores udendørs julebelysning, som også er anderledes i år. Jeg har nemlig erhvervet mig et cedertræ, der er kommet lys i og planen er så at træet til foråret skal plantes ud i haven (placeringen er indtil videre planlagt at være ved bålpladsen).

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *