Forår på matrikel nr.2

Så blev det tid til at nusse lidt om sommerhushaven, og selvom der altid er noget at gøre, når vi kommer herop nyder jeg også, at tingene gror lidt mere vildt her og der ikke behøves at være nogle sirlige kanter eller bede, der skal luges.

Men planterne trives heldigvis også her trods den noget mere sandede jordtype end derhjemme – de tre klematis jeg satte for 1 1/2 år siden ved vores overdækkede terrasse er begyndt at skyde med nye knopper så det lover godt

Også kamelæonbusken som jeg plantede sidste forår trives op ad espalier på terrassen

 

Jeg har igen i år også fået plantet lidt sommerblomster i min havestol, hvilket er blevet en fast tradition

Og mit forsøg med at plante anemoner i det skovbundslignende stykke er startet ligeså småt – håbet er selvfølgelig at anemonerne vinder overtaget fremfor skvalderkålen der buldrer frem…

Rhododendron er også lige på nippet til at stå allersmukkest lige nu

Og ellers lidt tulipan billeder her til sidst – de røde ved flagstangen er genbrug fra haven derhjemme, hvor jeg reddede dem i efteråret fordi jeg ved der på et tidspunkt skal graves ud til carport der hvor de stod. Jeg har plantet margueritter udenom så dem glæder jeg mig til at se til sommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *