Jeg er her endnu:-)

Fik næsten et chok da jeg så mit seneste indlæg var fra slutningen af maj og vi nu skriver august måned, så man må da sige jeg virkelig har holdt sommerferie også her fra bloggen. For der har selvfølgelig været masser af liv i alt det grønne omkring huset herhjemme, men også i sommerhuset, hvor vi har nydt et par ugers ferie er der så skønt og grønt lige nu.

Men jeg tror jeg vil starte et helt andet sted, for i slutningen af juni måned var jeg med min mor i København for at se hvad Haveselskabets havemesse CPH Garden kunne byde på. Det var en skøn tur og her kommer lidt stemningsbilleder derfra.

En juni-weekend var min mand og jeg også i Ribe, hvor vi overnattede i en bylejlighed med den fineste lille gårdhave, og jeg tog et par billeder derfra, da der var en skøn stemning.

Der var en smal passage i bunden af haven, som ledte ned til Ribe Å

Det var heldigvis også en af de få men skønne sommerdage, så det solgte virkelig stedet godt, men det har været herligt at være lidt omkring og blive inspireret og se en masse forskellige havestemninger.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *