Flere planter i jorden

Så blev det tid til at vores forudbestilte liguster hæk-planter kom hjem fra planteskolen og i dag er de kommet i jorden. Heldigvis havde vi allieret os med en minigraver så vi ikke selv skulle grave den lange rende. Men det tog alligevel en del tid at få 150stk planter i jorden. Især fordi vi også måtte hente ekstra jord på planteskolen undervejs, da det vi fik gravet op ved siden af vejen var så dårlig en jord fyldt med sten, at vi ikke ville hælde det tilbage over de nye planter. 


Her ses det lange stykke mod nord, og derudover fik vi også halvdelen i forhaven samt foran det eksisterende skur plantet. 


Bemærk også hvor godt græsset er ved at få fat – et meget fint og grænt tæppe pynter og giver håb om at foråret bliver en sand fornøjelse at iagttage haven i.


Dog stødte vi i bogstaveligste forstand ind i en forhindring omkring skraldespandene som gør at vi ikke får hæk der bagved. Der lå et tykt lag asfalt og betonstykker der, hvor der skulle plantes, så vi må der i stedet få bygget et hegn af en art, så de står skjult set indefra haven. 

En hård arbejdsdag der klart har fået os til at genoverveje, hvor meget af den resterende hæk vi selv vil plante til næste efterår…

Jeg nåede da også lige at lægge lidt flere påskelilje-løg i jorden og den sidste ting på min to-do liste for i år, bliver at få plantet juleroser/påskeklokker i bedet under den mørke hyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *