Må jeg præsentere…..

Nu sker det! – jeg realiserer en drøm jeg længe har gået og puslet med, nemlig at publicere min helt egen have-blog med omdrejningspunkt i vores kommende store haveomlægning, som jeg håber du vil synes er sjov at følge. Jeg er helt ny som blogger, og som haveejer har jeg efterhånden 10 år på bagen, men har ”blot” overtaget den have, der var udformet, da vi købte huset og forsøgt at tilpasse den løbende i de seneste 10 år. I vinteren 2014/2015 fik vi lavet en tilbygning til vores hus, hvilket betød at en del af havearealet er blevet inddraget. Vi har så været så heldige at kunne købe et ekstra stykke jord til vores grund, hvorfor der nu ligger et stykke markjord som venter på at blive kultiveret og klargjort til at blive en ny del af vores have-areal. Derfor er der samlet set en ”gammel” have der er brudt op, og mest af alt stadig ligner en byggeplads, samt et stykke jord der endnu aldrig har været inddraget som en del af vores have. Samlet set råder vi nu over et haveareal på cirka 850kvm.

Bær over med mig, hvis jeg her i starten lige ”skal i gang” med det her blogging – som nævnt er det ret nyt for mig, og jeg tager derfor gerne mod både ris og ros (det er også okay at skrive til mig, hvis du synes jeg er dødkedelig:-)). Men min intention er at lave nogle indlæg der er helt jordnære og som beskriver, hvor langt vi nu er kommet i processen med at få planlagt, udført og forhåbentlig til sidst nyde alt det, der vokser i vores nye have. Jeg håber jeg kan krydre det hele med en masse gode billeder af, hvor langt vi når hen ad vejen. Det bliver en længerevarende proces, da vi kommer til at lave haven lidt i etaper efterhånden som økonomien tillader os at lave noget mere, så der bør være blog-materiale til de næste mange år frem. Desuden ser jeg også haven som et kreativt rum, der er i konstant forandring alt efter, hvad der inspirerer mig, hvorfor jeg egentlig ikke tror, at man nogensinde bliver helt færdig med en have – der er altid plads til nye forandringer og tilføjelser, hvis man spørger mig. Jeg skriver senere et indlæg om, hvilken ”havetype” jeg er – så kan du måske relatere mere til om du kan blive inspireret af alle de erfaringer (både gode og dårlige!), vi gør os med den nye have.

P.S. Når jeg ned gennem de næste mange indlæg af og til skriver ”vi”, så er det mig og min mand, jeg bruger denne betegnelse om til trods for, at jeg er ret sikker på, at min bedre halvdel helst vil inddrages så lidt som muligt i alt, hvad der vedrører haven. Han er ikke det store havemenneske, og overlader hellere end gerne alt hvad der vedrører planlægning af bede og indhold dertil til mig, mens han hellere vil forholde sig til udførelsen af opgaverne. Men det er udelukkende min blog og derfor også mine tanker og overvejelser omkring haven, som du får serveret.
Du kan læse mere om hvem jeg er, samt hvordan og hvem jeg bor sammen med i menuen ”Om mig” i øverste venstre hjørne.

2 tanker om "Må jeg præsentere….."

 1. Flot blog Camilla. Og dejligt med masser af billeder undervejs. Det bliver spændende at se når foråret kommer. Og hvordan det bliver som årerne går.

  Det er virkelig langsigtede planlægninger når man laver have.

  Kan man abonnere, så nye opslag kommer til mig?

  1. Hej Flemming.
   Tak fordi du gider læse med – du må være blevet tippet om siden;-)
   Og tak for spørgsmålet om at kunne abonnere på nye opslag – det er hermed sat op på bloggen, så du skal få lov til at være den første prøvekanin til at tilmelde dig. Tilmeld dig nederst i menuen i venstre side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *