Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det…..

Nej det er nok de færreste der vil gætte på, at der i dette bed i løbet af weekenden er blevet lagt over 300 forårsblomstrende løg, for det er jo det der er så fantastisk ved den type blomster – de ligger bare der i jorden og putter sig indtil det bliver forår, hvor de så stråler om kap med forårssolen.

Her er netop lagt over 300 løg; krokus, tulipaner og pinseliljer, alle sammen i de hvide nuancer selvfølgelig

Der har virkelig været et smukt efterårslys i denne solrige weekend, og jeg har som sagt været omkring de mange løg der skulle lægges, der er blevet luget lidt hist og pist, for det trænger fortsat rundt omkring i bedene, der er flyttet et par planter der mistrivedes på deres nuværende placering og endelig er der blevet høstet frø fra de hvide lupiner og stolt kavaler. Så ved jeg jo hvad jeg skal lave af syslerier i aften, når de skal finsorteres….

Lidt af de seneste dages frø- og bærhøst

Et fint bevis på det flotte lys der har været er dette billede fra blåregnens flugt hen ad pergolaen med en pastelfarvet himmel i baggrunden

Og nu er der kun en enkelt ting mere på to-do listen for denne søndag – nemlig at sætte tænderne i den rarbarber-crumble, der er lavet af den sidste høst af havens rarbarber

En tanke om "Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det….."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *