Projekter i sommerlandet

Som resultat af at vores første ferieuge primært var en blandet landhandel rent vejrmæssigt, var der ikke langt fra tanke til handling, hvilket har resulteret i nedenstående flotte overdækkede terrasse


Efter en uges hårdt arbejde fra mandens side af og et par dages arbejde hos mig med en pensel og hvid maling, har vi fået denne skønne plads, som virkelig udvider vores sommerhus med adskillige gode kvadratmeter. Det giver os mulighed for at sidde (mange) udenfor til sent på aftenen fordi termotaget sørger for at duggen ikke falder på terrassen. Og med en terrassevarmer og et slumretæppe kan man sidde der til langt ud på sommernatten:-)


Nu mangler jeg bare at lave et par hyggehjørner derude samt sætte nogle nipsting (som min mand ville kalde det) på vægge og borde.

Og nå ja så nåede vi da også lige at få banket en flagstang op i det der gerne skulle komme til at ligne en lille forhave med tiden

Nu er tiden i sommerlandet ved at være slut, så inden længe kan jeg genoptage det store haveprojekt derhjemme og lige så småt se anlægsgartneren gå i gang.

Sommerhusliv

Den danske sommer har desværre ikke vist sig fra sin allerbedste side i vores første ferieuge, så det har kun været i enkelte regnpauser, at jeg har kunnet komme ud og gøre lidt i haven. Heldigvis er vores sommerhushave dejlig nem, når vi er her i højsommeren – ingen bede der skal luges, men til gengæld en stor græsplæne der skal slåes. Denne gang krævede det græsslåning ad to omgange, fordi græsset simpelthen var blevet for langt siden vi sidst har været her, og derfor skulle plænen først have en grov klipning hvorefter havetraktoren kunne tage anden runde med lidt lavere klippehøjde. 

Så egentlig handler det mest om at tilplante nogle krukker med fine blomster, som kan nydes og passes, mens vi er her. Det er bl.a blevet til en spirea og marguerit i potter, men mon ikke lidt flere følger i de kommende dage.


Og så har jeg også fået færdiggjort mit lille gør-det-selv projekt med den gamle stol, som så sådan her ud inden jeg begyndte at slibe og male på den for nogle weekender siden. 

Slutresultatet blev så sådan her (mangler lige en enkelt blomst mere deri)

Så mine grønne fingre hygger sig indimellem alt det andet vi også laver, mens vi er her, for vi skulle jo nødig komme til at kede os…!;-)
Derfor vil de kommende uger nok også indebære noget med en flagstang, og måske startskuddet til en overdækket terrasse, hvis vi orker det – og hvis vejret er lidt mere med os end det hidtil har været!